people

Kuvia eiliseltä synttärijuhlalta, jonka jälkeen lähdin viihteelle. Eilen oli hauskaa ja tänää on krapula. Tänään pitäis viellä parin tunnin päästä lähtee juhlimaan vanhimman siskon synttäreitä, toiset kekkerit siis tiedossa. Kävin muuten perjanataina kattomassa Olinkaa Nälkäpelin (sori Ira ja Toni ei maltettu odottaa) ja se oli iha huippuhyvä! katon millonvaan uudestaan ja tahon jopa lukea ne kirjat. Huono puoli siinä on et kirjastossa on yli satoja varauksia niistä kirjoista nii saan jonotella jonkin aikaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s