lazy monday

Tänään on kouluihin haettu ja pääsykoe kirja ostettu. Sit enää pitäis opetella se kannesta kanteen. Olin myös kiipeemässä ja se ei menny kovin hyvin, hyväku jaksoin yhen leuvanvedon…no ens kerral paremmi. Huomenna on luvassa aamuvuoro mikä tulee olee just loistavaa koska se pakottaa mut heräämään suhtkoht aikasin. Viikonlopun jälkeen tää aamu tuntu nimittäin aika julmalta, joten nukuin aamulla kahteentoista. Mut nyt nukkumaan et jaksan sit herää huomenna. gonatt

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s