sunday +17°C

Hatun ostin Itävallan matkalta O’neillin outlet myymälästä. Kengät on myös Wienistä, en tosin muista kaupan nimee. Mikä keli! Aamulla kävin baletti tunnilla vähän ”kokeilemassa”, tää on kuitenki eka päivä ku uskallan sanoo et oon terve, nii otin vähän chillimmin, ja jätin hyppimisen pois. Sain myös loistavii kuvii räpsittyy mun siskosta, laitan niitä tänne vähä myöhemmin. Illalla suunnataan muutaman kaverinkaa Fannylle istuu iltaa. Laterloo dudes!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s