perfect jeans

Farkut Gina Tricot.  Sorry for lazy update…Anyway oon tänään viettäny koko aamupäivän kirjastossa, mun lempi puuhaa nykyään(not!)… Perjantaina sain vihdoin mun ylppäri tulokset ja nyt voin vihdoin ääneen sanoo et oon STUDENT! Ja jopa ihan hyvällä menestyksellä. Ei ollu iha turhaa se kirjastossa istumine. Eilen oltiin porukalla kattomassa Diktaattori, suosittelen vaik ei se ollu niin hyvii arvosteluja saannukkaa, mut muhun se uppos. Oon muute vihdoin saanu ton google Followers ruudun näkyviin. Eli nyt voitte kaikki halukkaat liittyy seuraajiks kipinkapin! Mukavaa loppu iltaa kaikille! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s