Paint the sky with silver lining

Tänää mul oli vapaa päivä ja näin Tinjaa stadissa sen töiden jälkeen. Etittiin kengät Tinjalle ylppäreihin (ei ollu helppoo!) Käytiin syömässä ja yritettiin vähän lukee pääsykokeisiinki. Pilvipeiteki vähä repes ja saatiin nauttii vähä auringosta.Tänään ku istuin junaan päivällä päätin että en osta mitää tältä reissulta, vaik kaupat o täynnä ihanii kesä vaatteita. Koska! varattiin Olinkaa eilen lentoliput BARCELONAAN! jippiii! lähetään 14.6 ja paluuta ei oo viel tiedossa. Jatketaan Barcelonasta matkaa näiltä näkymin Wieniin ja siitä viel Berliiniin ja sitte kotiin. Eli nyt alko rahan säästö. Nyt lähen lenkille, siel on täydelline lenkki keli, ei liian kuuma ja ei sada, perfekt! laterloo!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s