ROMANCE

 Tän ihanan hajuveden sain siskolta ja sen poikaystävältä ylppäri lahjaks. Elikkä Ralp Lauren Romance, Summer Blosson. Oon käyttäny samaa hajuvettä jo monta vuotta ja nyt se muutama viikko sitte pääs taas loppumaan, en onneks ehtiny ostaa uutta ja oon miettiny tuoksun vaihtamista jo pitkään nii tää lahja tuli sopivaan aikaan. Tykkään täst tuoksust tosi paljon, se on kesäne ja raikas, eikä yhtään liian makea taj alkoholin tuoksunen niinku monet muut mun mielestä on. 
Äsken kävin viemässä kaverin lentokentälle ja nous hirvee matkakuume. Viikon päästä on löhtö! Asiasta toiseen, joku vois kertoa mulle miks jään joka kerta vahingossa telkkarin ääreen ku Aavekuiskaaja tulee? Satun jotenki aina olee paikalla ku se sarja tulee vaik en ees seuraa sitä saatika sitte muista et millo se tulee. Ja, miks ihmeessä sarja joka on just sopivan koukuttava et en sulje telkkarii, tulee just kello 01.00 ? ARG! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s