you keep me under your spell

Perjanataina viihdyttiin terdellä lämpö lampun alla kolmeen asti. Ihanaa ku terde kelit on alkanu, ihmisii oli jopa aika paljon liikkeellä kaupungis. Eilen olin päivällä töissä ja sitte mentiin Olinkaa Tinjalle chillailemaan. Syötiin prinsessa kakkua, katottiin leffaa ja pelailtiin pinnistä. Ihanaa ku on vihdoin loma, ei enää pänttäämistä ja viskasin mun pääsykoe kirjat vihdoinki korkeelle hyllylle ja toivon ettei mun enää tarvii avaa niitä. Tänään ollaan siskonkaa lusmuiltu kotona, otettu aurinkoo ja äsken kävästiin ruokakaupassa ja jätskillä. Täs on muutaman kuva eiliseltä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s