TOMORROW BARCELONA

Viime päivät on menny matkaan valmistautumiseen eikä vielläkää tunnu siltä et kaikki on mukana. Reppu on nyt kuitenki pakattu ja huomen aamulla on löhtö. Nyt on tää aika enne lähtöö ku mun huulilta ei lähe hymy sitte millää ja en tiiä miten saan nukuttuu ku oon nii täpinöissä. Nää kuvat on viime kesän reissulta. Oltiin porukalla reilaa ja kuvia tuli otettuu paljon, siks niitä tuleeki tänne aina osissa sillon tällöin. Jos suinkaa joskus tulee mahdollisuus lähtee interreilaa nii suosittelen! Se oli iha huippu reissu ja parasta aikaa koskaan. Sen tajuu vast jälkeenpäin kuin siistii se oikeestaa oli. Mut nyt pakko yrittää nukkuu, lento lähtee koht!

Yksi kommentti artikkeliin ”TOMORROW BARCELONA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s