At The Beginning

Eka päivä Barcelonassa. Kaks ekaa kuvaa on meijän hostellista. Asuttiin ihan keskustassa kolme huoneises hostellis. Maksettiin siit ainoastaan 25 euroo yö. Huonees ei kyl ollu muuta ku sänky ja yks kaappi mut se riitti meille just hyvi koska ei paljoo aikaa kuitenkaa hostellis vietetty. Ekan päivän asetuttiin ja kierreltii vähä. Tavattiin kans Olin siskoo joka oli vaihdossa Madridissa mut kavereidenkaa käymäs Barcelonassa. Toka kuva on meijä näköala hostellista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s