next day

Ekana kokonaisena päivänä otettiin ihan chillisti ja suunnattiin ostos kaduille shoppailemaan ja kierreltiin ympäri kaupunkii. Illalla lähettiin Sonar festareille. Ne oli iha pirun isot ja tapahtuma oli onnistunu kerämää aika lailla turisteja. Tasku varkait oli kuulema paljon nii jätin laukun kokonaan kotiin, nii festarilt ei oo kuvii. Oli huippu hauskaa ja meno oli iha huikee. En oo koskaan ollu missään niin isossa tapahtumassa. Jos ens kesänä ei oo muuta niin voisin ehdottomasti suuntaa sinne uudestaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s