far across the ocean

Jag o Tinja igår på deras brygga.
Eilen näin Tinjaa ja ajettiin niiden uudelle tontille merenrantaan ottaa aurinkoo ja uimaan. Olin ekaa kertaa meressä suomessa tänä kesänä, alku kesällä enne meijä lähtöö oli viel niin hyytävän kylmää ettei tehny mieli uida. Myöhemmin illalla nähtiin kavereita Willen luona, pidettiin vähä niiku läksiäiset pojille jotka lähtee inttiin maanantaina. Sen kunniaks leikattiin kans niiden hiukset! Tänään ollaan vaan chillailtu Olinkaa ja ajettu Arcadalle hyväksymään sen opiskelu paikka. Illalla lähen yhen kaverinkaa kaupunkiin drinkille. Hauskaa perjantaita kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s