Wien in a nutshell

Barcelonasta next stop oli Itävallan pääkaupunki Wien. Ku tultiin Wieniin oli 38 astetta lämmintä. Elikkä niin kuuma et ei oikee pystyny tekee mitää muuta ku löhöö uimaloissa. Elikkä otin vähän vähemmän kuvia tällä kertaa, koska kannoin kameraa mukana vähä vähemmän ku en viittiny sitä uimaloihin ottaa. Täs on kuitenkin vähän kuvia meijän kaupunki elämästä Wienissä. Wien on makee kaupunki ja olin siellä neljättä kertaa tällä kertaa nii rupee noi paikat jo muistuu ja osaan liikkuu jo ihan ongelmitta keskustassa. Wienistä meille tuli äkkilöhtö Berliniin ja siellä napsin kuvii taas kunnolla. Stay toned!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s