MARKET+

Kuvat on otettu Berliinistä muuripuiston markkinoilta. Tapahtuma järjestetään lähestulkoon joka sunnuntai ja ekaa kertaa käytiin markkinoilla viime kesänä. Tänä vuonna ku suunnattiin Berlinii nii suunniteltiin reissu sen mukaan et päästään sunnuntaina muuripuistoon. Markkinoide lisäks puistoon tulee jengii piknikille ja muuten vaan viettää aikaa. Puistos järjestetään myös karaokee joka ainakin kauniina päivänä sai hyvän määrän yleisöö. Mun tän ja viiime vuoden melkeen kaikki uniikit ostokset on tehty muuripuistossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s