SOMETIMES YOUR WORDS JUST HYPNOTIZE ME

Jacket from Zara. 
Päivitykset on jäänny vähän vähemmälle lähiaikona, oon ollu lähinä töissä ja tekemättä mitään nii ei oo ollu mitää kirjotettavaa. Viikonloppu sen siaan oli tekemistä täynnä. Perjantaina meil oli pienen porukan palju bileet Fannyn luona nuuksiossa ja eilen näin Tinjaa ja lähettiin sitte yhessä illalla Yhen kaverin läksiäisiin. Moni kaveri muuttaa ulkomaille ja monella alkaa opiskelu, pojat on intissä ja mulla ei oikeestaa oo mitää muutaku töitä, jotenki tosi ykstoikkosta. Ja tänään on sunnuntai, sunnuntait on haikeita. Tähän voi kyl todeta, syksy on tulossa. Syksyn merkit ilmassa, kylmä ja pieni deppis. Mut on syksyssä jotain hyvääki, ehkä paras vuodenaika pukeutumisen kannalta, esim kuvien takki on mun uusin rakkaus! Kuosi on iha täydellinen syksyyn, ja ei se ei oo hankittu siks et kadehdin Olin hienoo kurkkusalaattii. Myös tummanpunanen ja luumu sävy yhdistettynä mustaan nahkaan ja kuluneeseen mokkaan on suosikkei täl hetkel.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s