BLUEBERRY FLAVOUR

Oon ollu vähä laiska päivittämisen suhteen. Oon vaan ollu niin vähä kotona et en oo päässy käsiks kameraan taj läppäriin. Nyt kuitenki on taas potkastu arki käyntiin nii aattelin kantaa kameraa mukana vähä useemmi. Aamulla oli nii nätti keli et päätin pyöräillä uimahallille uimaan pari kilsaa, olin iha unohtanu kui virkistävää ja hyvää treenii se on, kesällä ku ei tuu uimahallilla käytyä. Treenin jälkee kokeilin tommosta uutta Gainomax protsku patukkaa ja tykkäsin siitä, en yleensä tykkää protsku patukoista mut juoan kyl Gainomaxin shakejä nii oli pakko kokeilla totaki. Tuun kyl ostaa ton toistekki. Huomenna lupaan päivitellä teille vähän kuvia. Mut nyt syömään ja sen jälkeen iltavuoroon. Palaillaan huomenna!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s