MONDAY+

Tän viikon työvaatteet ja tuliaisia jenkeistä! 
Ikuine syys flunssa jatkuu. Oon ollu lähes koko päivän vaan siskojenkaa ja isosisko tuli viikonloppuna kotiin New Yorkista nii riittää puhumistä. Ihanaa viettää vapaapäivää. Huomenna mul alkaa työt hulluilla päivillä. Ihanaa vähä vaihtaa työ maisemaa. Tosin eka vuoro alkaa aamu kuudelta enkä viellä oo iha vakuuttunu siitä et osaan nousta nii aikasi. Mut nyt syömään ja sen jälkee tanssi tunnille! En muute vaan ymmärrä miks Victoria’s secret ei voi laajentaa vähän useampaan osaan eurooppaa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s