ALL THE CHOIRS IN MY HEAD SCREAM NO

Aamu vuoro vihdoin ohi ja viel sata asiaa tekemättä. Kaupasta unohin ostaa varmaan puolet mitä olin lähteny hakemaa. Matkalaukku löyty vihdoin nii pääsin alottaa pakkaamisen äsken. Puolet vaatteista on viel pyykkinarulla koska meillähän ei kuivaus rumpua ole. Oon nii innoissani huomisesta lähdöstä et ei mua oikeestaa haittaa et joudun valvoo koko yön tekemäs yhtäsuntoista, kuha pääsen lähtemää. Aamulla ku lähin töihin oli vaan kolme astetta lämpöö ulkona, ihana lähtee vähäks aikaa karkuu kylmää vaik takas tullessa onki varmaa jo lunta. Reilu tunnin päästä lähen Santikseen moikkaa poikaystävää. Nyt takasin pakkaamaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s