HOME

Hemma efter en underbar vecka i Marbella med den bästa sällskapen!
Meil oli iha huippu reissu Tinjankaa. Kuvattiin paljon joten kuvia on luvassa! Shoppailtiin ittemme köyhiks ja väriiki saatii. Nyt jaksaa taas vähä aikaa tätä kylmyyttä. Kirjottelen reissusta lisää aina sitä mukaa ku poustailen kuvia. Viikonloppu meni mukavasti. Käytiin skiexpoilla ja niiden virallisilla jatkoilla Kluuvissa. Oli nii hauskaa et aamulla ku heräsin mulla oli naama nii kipee ku oisin ollu tappelussa kaikesta hymyilemisestä. Tää päivä meniki sitte palautumiseen poikaystävän luonna. Kiva olla taas kotona, huomisiin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s