FIND LIGHT IN THE BEAUTIFUL SEA

Yks parhaimpia päiviä
 Haluun takas tonne lämpöön! Sen siaan ajoin miinuus asteissa äsken kotiin pasilan boulderkeskukselta. Kiipeilyt meni kyl hyvin ja uusia reittejä riitti kisojen jälkee nii paljon et en tienny ees mistä alottaa projektoimaan. Sit jossain vaiheessa oli vaan pakko lopettaa ku sormet ei enää kestäny. Marbellassa oli ihanaa ku pysty lenkkeillä rantatietä pitki, tääl kotona on nii kylmä ja liukasta ettei lenkkeily ihan kiinnosta näin talvisaikaan. Talveks muutan siis kokonaan boulderkeskukseen tai tanssisaliin jos saan valita. Nyt nukkumaan! Gonatt!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s