POCKETS FULL OF STONES

Iltaa! En vissiin tuu pääsee noin lämpimään säähän vähään aikaa… Kaikki on varmaan huomannu et siel on myrsky, ei siis siitä sen enempää täällä. Tänään alotin virallisesti mun uudessa työpaikassa ja oli kumma tulla kotiin niin et mihinkään ruumiinosaan ei sattunu, seisoin hädintuskin kertaakaa kymmentä minuuttii pidempää, jeijjj! Lyhyesti sanottuna, viihdyin hyvin. Nyt siis viettämään viikonloppua nukkumatin kanssa ja aamulla tanssitunnille mikäli löydän mun auton kaiken ton lumen alta. Toissa päivänä ostin uuden lemppari laukun, saatte siitä kuvia myöhemmin. Toivottavasti kaikilla on ollu cozy perjantai ilta! Gonatt!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s