8 BALL SIPPING

Uudet farkut – Zara / Paita yks lemppareista – Pull & Bear
Talvessa on se huono puoli et tulee pimeetä nii aikasin ett jos haluu kuvia ottaa se pitää tehä joskus ennen kahta. Näis kuvis olin jo puolisentuntii myöhässä nii jäi vähä hämäriks. Mul on ollu huippu viikonloppu toivottavasti myös teillä! Kohta otan uuden yrityksen töihin lähtemiselle, äsken lähin tuntii liian aikasin kävelee bussipysäkilleToivottavasti nyt onnistuu. Pakko mennä bussilla koska en oo varma missä ne puhutut ilmaiset parkit löytyy tapiolasta ja eilen jäin jumii yhelle parkkikselle nii pahasti et piti soittaa apuu. 
Hauskaa iltaa kaikille! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s