YOU SUNK MY BATTLESHIP

Oliverin lätsä!
Eilen oli kaamee päivä mut mä selvisin siitä! heräsin seittemältä ja lähin ajaa vihdin ajoharjottelu radalle tekee kakkos vaihetta. On joku turhin keksintö ikinä, en oppinu mitää uutta mut sain jonotella ja maksaa iha kunnolla. Sen jälkee ajoin pikasesti kotiin poikaystävän kainaloon 40 minuutiks jonka jälkeen ajoin taas kiireessä kivenlahteen kakkosvaiheen teoria tunneille mistä mun piti jopa lähtee aikasemmin et ehin iltavuoroon. Kaiken tän aikana kehitin kans flunssan ittelleni. Tänään tein kipeenä töissä täyspäivän mut huomenna on onneks vapaata ja treffit poikaystävän kaa. Parin päivän päästä on uus vuos. Onks teijä uuden vuoden suunnitelmat jo valmiina? Vuos meni taas hirmu nopeesti. Tajusin et oon pitäny tätä sivuu yllä jo yli vuoden ja koko mun vuos 2012 löytyy täältä, tosin aika pinnallisesti mut päivitykset toimii vähän niiku avain sanoina kaikille ihanille ja vähemmän ihanille muistoille ja tapahtumille. En yleensä kirjottele tänne pitkiä tekstejä joten nyt on korkee aika lopettaa ennenku menee oudoks. Mukavaa lauantai iltaa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s