NEW YEARS EVE

Uuden vuoden tunnelmia.
Hyvää uutta vuotta mun kaikille ihanille lukioille! Toivottavasti teil on ollu huippu hyvä ilta eilen. Mun oma uus vuos alko työvuorolla ja sen jälkeen sain kyydin nuuksioon Fannyn luaa. Siel mua odotti pieni mut rakas porukka hölmöjä. Hyvää ruokaa ja juomaa ja ku kello pamahti 12 istuttiinki jo ulkona paljussa. Taas yks upee vuos takana ja valehtelematta varmaan paras tai ainaki eniten kokemuksia täynnä ollu vuos. Moni voi varmasti samaistua äskeiseen lauseeseen. Happy new year!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s