TONIGHT I’M GONNA HOLD U SO CLOSE

Housut – Carlings / Käsikouru – GT
Heipparallaa! Mul on ollu kiireine viikko, pitkii työpäivii, lukemista ja treenii. Tänää kuitenki meen vasta iltavuoroon nii ehin ottaa vähän kuvia. Eilen tapahtu ihme ja Oliver sai anottuu ittelleen yö vapaan ja pääsin sen kainaloon yöks, eli eilinen ilta meni yhtenä hymynä. Nyt teen itteleni ruokaa töihin ja sen jälkee onki lähettävä bussipysäkille. Viikonloppuna kaveri tulee saksasta suomeen ja parii muuta kaveriiki on tarkotus nähä nii vapaa viikonloppu tulee olee huippu. Mites teijän viikonloppu?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s