LUNCH.

Tän päivän lounas Netunkaa kaupungissa. 
Syötiin lounas Johdossa, aina yhtä hyvää. Sen jälkee Nettu lähti kouluun ja mä lähin ettii Oliverille 20 wee synttäri lahjaa. Kotiin lähtiessä kävin pasilassa kiipeemässä ja salilla. Paikka oli taas tupaten täynnä. Liikaa alottelioita yhteen haliin ja lattioilla uudet kivikovat patjat eli kiipeemisestä ei oikee tullu mitään ja rupes ärsyttää nii vedin kovan ja vihasen salitreenin mielummi. Sen jälkee oli vähän parempi fiilis ja todennäkösesti ne patjatki pehmenee käytössä mut nyt ne vaan oli selällä tosi pahat. Nyt yritän lukee muutaman tunnin. Laterloo!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s