DETAILS

Tulin äsken kotiin Espoon kartanolta missä käytiin vanhemman siskon kaa kattomassa mahdollista hää paikkaa ens syksyksi. Valokuvasin kaikki huoneet siskolle ja oli kyllä iha hirmu kaunis paikka, ihan mielletön hään viettoon ja toivon et sisko ja sen mies varaa sen. Tänää mulla on vapaapäivä! Nukuin aamulla pitkään ja jäin lumisateen takia sisälle kahvittelee nuoremman siskonkaa treenin siasta. Ihan mukava ku sisko meni kouluun vasta kahekstoista. Tänää en oo suunnitellu ittelleni mitää muuta ohjelmaa ku lukemista koska oon koko loppuviikon töissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s