10% LUCK, 20% SKILL, 15% CONCENTRATED POWER OF WILL, 5% PLESURE, 50% PAIN

Vihdoin kotona ja huomenna taas kuudeks töihin. Ongelma siinä on et en saa unta ja kohta pitäis taas mennä. Päivää piristi ku rakas ajo tunniks moikkaa mua tapiolaan. Nyt katon viime vuoden Reel rock leffoja ja näpit vaan hikoo ku katon ku konkarit kiipee, melkeen somaistuu tohon kivun määrään mitä kallio aiheuttaa. Mut silti nii 100% jees. Vähän pitää olla masokistinen jos haluu saavuttaa jotai urheilus mun mielestä. Ite en ois voinu paremmin lajeja valita baletti ja kiipeily. Kauniita varpaita tai sormia en tosin omista. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s