LAST/THIS WEEK

Kuvia viime/tältä viikolta. Paljon töitä ja treenii takana, poikaystävä oli kotona koko viikon nii ei oo kauheesti ollu rikkinäine läppäri päällä. Kuvat on perjantailta. Oltiin aamukahvilla Tinjankaa ja Saarankaa ottaa tatska. Saaran käteen ei mun, vaik mieli ois ehk vähä tehny. Viikonloppu meni kavereidenkaa ja kiitos Netulle hyvistä juhlista. Nyt yritän selaa siskon vanhojen tanssi kuvat läpi nii saisin ehkä muutaman tännekki. Hyvää yötä murut! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s