BREAKFAST

Aamulla lähettiin Tinjankaa kaupunkiin Fazerille aamupalalle, pientä hemmotteluu arkeen hintaan 11,90e. Jäin lukee pääsykokeisiin samaan paikkaan ja ilmapiiri oli aika mukava. Kirjastossa joutuu välillä kuuntelee muiden juttuja monta tuntia tai sitte istuu hiiren hiljaa kopissa ja jos vaikka erehtyy kaivamaan laukkua taj syömään jotain mikä rapisee nii vihaset silmät kohdistuu suhun. Myöhemmin mul oli koulutus helsingin stockalla ja sen jälkee jäin viel kattelee treeni vaatteita. Forumin Intersportis oli mukavat alet! Nyt aattelin kattoo uusimman Californicationin ennen nukkumaan menoo. Hyvää yötä!  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s