THIS MOMENT

Asukuvia keskiviikolta. 

Hyvää pääsiäistä kaikille! Vähän vähemmän poustauksia tällä viikolla, pahoittelen. Päivät on menny treenaamiseen, lukemiseen ja kavereidenkaa hangailuun. Eilen oltiin vähä ulkona sen kunniaks et kaveri on tullu ruotsista lomille suomeen. Olin ilta vuoron jälkee nii väsyny et musta ei varmaa ollu paljoo iloa ja olin viel kuskina. Tänää kuitenki jaksoin herää bodyattackiin ja nyt yritän alottaa taas ahkeran opiskelun. Saa nähä mitä sitä illalla keksis. Hauskaa perjantaita! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s