TISDAG

Aamulla lähin Entressen kirjastoon lukemaan mut en viihtyny siel ku pari tuntii. Kauhee meteli, kirjaston pitäs olla hiljanen paikka mut tuolla jopa henkilökunta pelaa huutaen pöytäfutista. Vika tikki oli ku kaks nuorta tulee vastapäiselle sohvalle syömään toisiaan. Monipuolinen paikka toi kirjasto. Nyt yritän lukee viel jonkun tunnin et voin palkita itteni puntilla. Pitäis nopeesti löytää uudet juoksu lenkkarit et pääsis ulos auringonpaisteesee juoksee.   

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s