BASKETBALL

Olin tänää kattomassa ku siskon poikaystävän koris jengi pelas Honkahallilla. Oli tosi jännä matsi ja hirmu tasanen, jännitti iha hirveesti. Pojat hävis iha vikalla minuutilla yhellä pisteellä. Ärsytti ihan pirusti! En oo ehtiny hirveesti käydä koneella lähiaikoina ku on ollu nii kauheesti lukemista ja treeniä, mut huomenna meen jo aamu kuudeks töihin ja ei huvita tehä mitää, joten aattelin pitää vähä rauhallisemman illan ja vaan kattoo sarjoja ja tehä tännekki yhen poustaksen nyt ku kerranki ehtii hengähtää. Hauskaa perjantai iltaa kaikille! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s