U PAINTED BLACK UPON THE WHITEST LIES

Takki, housut ja kengät – Zara / Paita – Selected / Aurinkolasit – RayBan

Eilinen asu. Housun lahkeet lyhenee, kesän merkkejä. Tänää aamulla oli pilvistä ja lähin valmennuskurssille villapaita päällä. Yhen aikaan ku kurssi loppu meinasin kuolla mun autoon joka oli muuttunu saunaks parkkipaikalla. Ajoin katto ikkuna auki koko matkan kotiin, ihana fiilis. Myöhemmi tänää mulla on treffit Tinjankaa combat tunnilla ja sen jälkeen jos jaksan ja uskallan, lähen kattoo USA – Suomi ottelua kaupunkiin. Ärsyttää että huomenna on helatortai ja useimmilla vapaa mutta mun valmennuskurssi menee huomennaki. Viikonloppua odotellessa. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s