POLTTARIT

Kuvia siskon polttareista

Alotettiin polttarit brunssilla Fazerilla. Brunssin jälkeen lähettiin espan puistoon skoolaamaan ja sieltä lehettiin tankotanssitunnille Rock the Poleille. Tunti oli tosi hauska ja ohjaaja oli mahtava, suuri kiitos heille. Tanssitunnin jälkeen lähettiin kirkkonummelle Långvikiin kylpylään jossa meijän sankaria odotti koko vartalo hieronta. Kirkkonummelta lähettiin takasin kaupunkiin syömään ja sen jälkeen sisko sai suorittaa muutaman tehtävän helsingin keskustassa. Tehtävien jälkeen lähettiin ulos ja vietettiin aivan mahtava ilta, kiitos kaikille mukana olleille!  


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s