CRUISE

Viime viikon alussa oltiin opiskelu reissulla ruotsissa. Jain hyttiä muummoassa näiden ihanien tyttöjen kanssa! Ruotsissa vierailtiin eri yhtiöissä joten ei kauheesti omillamme ehitty Tukholmaa kierrellä, joku toinen kerta sitte shoppailu reissulle. Tutustuin kuitenki moneen uuteen naamaan ja se oli mukavaa! Viikonloppuna olin Fest1 sitseillä TF.llä, tutustuin hyvään porukkaan sielläkin ja oli hurjan hauskaa. Ilta päätty siihen että käveltiin Olinkaa rokkimäkkäriltä kaunista töölöönrantaa pitkin kotiin. Ei hullumpaa asua kaupungissa! 

Yksi kommentti artikkeliin ”CRUISE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s