DAY OFF

Kuvia tältä päivältä

Aamulla hyvästelin poikaystävän joka lähti Itävaltaan sukulaisten lua muutamaks päiväks. Oon vähän kateellinen et jäin tänne harmaaseen Suomeen…Päivän vietin Omenassa äidin ja pikkustenkaa, kierreltiin ja käytiin tietty donitsilla. Illalla Petra tuli meille ja tehtiin kouluhommia ja chillailtiin. Oon ensinmäistä kertaa useamman päivän yksin meijän uudessa kodissa ja tuntuu hassulle. Onneks mulla on paljon puuhaa ja neljä päivää menee varmasti nopeesti. Nyt nukkumaan, Hyvää yötä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s