NOVEMBER

Matikan tentti takana ja luulen et meni ihan hyvin. Ainaki tuli semmonen fiilis että osasin kun tehtäviä laskin läpi. No tiistaina onki sitte jo matta tent del 2 et lukeminen jatkuu. Nyt mulla on tunti aikaa hengähtää ennenku lähen iltavuoroon töihin. Oon ollu muutaman päivän kipeenä ja makanu sentakii vaan kotona nii ihan kiva mennä töihin vaikka kurkku ei ehkä jaksaiskaan viellä palvella yhtäkään asiakasta ihan 100 prosenttisesti.
Huomenna meen kaverin lua Espooseen Halloween naamiasiin jossa on teemana Disney. En oo viel päättäny kuka oon mut vaihtoehtoja on muutaman, raha tilanne on tällä hetkellä vaan niin kehno etten viittis ihan kokonaista asua lähtee ostaa mistään pilailupuodista. Pitää yrittää pärjätä kotikonstein! Otan kameran mukaan juhliin nii näätte sitte mihin päädyin. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s