FAREWELL PARTY

Kuvia eiliseltä

Eilen illalla pidettiin yllätys läksiäiset meijän kaljakapteenille joka lähtee puoleksvuodeks rauhanturvaamaan. Meitä oli kymmenen hengen porukka ja aloteltiin ruualla ja juomalla espoossa ja senjälkee lähettiin keskustaan missä meillä oli pöytä ja juomat varattuna Tivolissa. Ilta meni tosi hyvin ja kaikki onnistu täydellisesti eikä Willellä ollu aavistustakaan koko hommasta. Wille on ystävä jonka oon tuntenu yläasteesta asti ja meille on syntyny aika erottomaton porukka tässä vuosien varrella, korvaamaton tapaus. Oon niin ylpee et Wille lähtee rauhanturvaamaan mut samalla jännittää sen puolesta ja tuntuu haikeelta ettei enää nähä viikottain. Puolvuotta menee varmasti nopeesti mut ikävä tulee.  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s