PIKKUJOULU

Kuvia eiliseltä. Oltiin mankkaalla viettää serkun synttäreitä ja perinteistä pikkujoulua.

Eilen mulla oli vapaapäivä ja lähettiin Olinkaa espooseen viettää synttäripikkujouluja. Espoosta lähettiin porukalla Kiilaan ja siellä meni pilkkuun asti. Tänään menin jo kymmeneks töihin eli kovasti ei oo tullu nukuttua, mut ei se mitää oli tosi hauska töpäivä. Olin alkuun muutman tunnin omalla osastolla ja senjälkee lähin auttamaan vitoskerroksen Argoshalliin (se johon on rakennettu iso talvikoristeiden ihmemaa). Porukkaa riitti koska Jesse Kaikuranta ja Juha Tapio esinty tavaratalossa ja Alexanterinkadun joulukatu avattiin. Kiire ei haitannu koska sain pakkailla ja ihastella niitä upeita joulukoristeita koko päivän. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s