MICROSHADOW – SPRUCE


Make up storen Microshadow luomivärit on tän kuun tarjouksessa Kicksissä ja kävin poistaa hyllystä yhen itteleni jo muutaman viikko sitte. Sävy on Spruce ja ehdoton uus lemppari, kuva ei ihan puhu sävyn puolesta mut kyseessä on ruskea hieman vihertävällä taitteella. Luomiväri on mun viimisin ostos jos ruokaa ei lasketa, oon päättäny olla ostolakossa mun ja Tinjan reissuun asti. Reissusta lisää myöhemmin.
 Kello on jo paljon ja mun pitäis olla nukkumassa, mut ei vaan väsytä. Outoo koska mulla oli pitkä koulupäivä ja herätys seittemältä, kaiken logiikan mukaan mun pitäis olla dead by now. Inhoon aikasii aamuja talvella niiku varmaa moni muuki koska tuntuu siltä ku pitäis nousta yöllä. Haluisin et satais lunta jo nii tulis vähän valosampaa. Illalla mulla riitti seuraa koska kutsuin isovanhemmat ekan kerran kylään ja myöhemmin lähin viel Tinjalle ilta teelle. 

Tämmönen arkinen pikapäivitys.
Nyt yritän nukkua, hyvää yötä. 

Yksi kommentti artikkeliin ”MICROSHADOW – SPRUCE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s