BERLIN 8.12-12.12

Kuvia viimevuoden reissulta!

Ihana lauantai heräsin jo aikasin Olin lähtiessä töihin ja lähin ite salille. Oli ihana ku yöllä oli satanu lunta. Rakastan sitä ääntä mikä tulee askeleesta lumisel maal, semmonen tunnelmallinen narskunta. Puol kahen aikaan lähin töihin ja seiskan aikaan pääsin kotiin. Nyt pakkailen koska huomenna lähetään Tinjankaa Berliinii!!! Ihana lähtee hetkeks muualle ja siel on varmaa ihana joulutunnelma. Oon ite käyny Berliinis kaks kertaa mut Tinja on ekaa kertaa, saa nähä osataanko suunnistaa, asutaan mun tädin kämpillä Weddingissä. Kiitos rakas täti kun lainaat avaimia! 

Nyt jatkuu pakkailu, hauskaa loppuviikkoa! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s