MAKE THAT MONEY, WATCH IT BURN

Bilder från Berlin

Tänää oltiin Olinkaa punavuoressa sisustus kauppa kierroksella. Käytiin kaikis ihanis pikkuliikkeis mis ei olla koskaan aikasemmin käyty. Kalliitahan ne oli mut kyl me pari pikku juttuu hankittiin. Löydettiin aivan ihana, aika iso ja vanha piirretty kartta helsingin keskustasta joka aateltiin kehystää meille tauluks. Meil on nii isot valkoset seinäpinnat nii tulee kyl tarpeeseen. Pikkuliikkeissä kannattaa ehdottomasti käydä välillä. Vaihtelua vähä perus ikealle, askolle ja anttilalle mistä suurin osa meijän huonekaluista on. Vähä ku ois ulkomailla käyny.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s