XMAS EVE

Kuvia aatolta

Tän vuoden joulu oli vähä erinlainen kun yleensä. En oo koskaan ollu kipeenä jouluna joten tänävuonna oli sitte mun ja koko perheen vuoro. Onnistuin tartuttaa myös Olin. Oltiin siis koko porukka vatsataudissa ja joulua edeltävän yön vietin kokonaan pöntän äärellä. En oo koskaan oksentanu niin montaa kertaa, kymmenenen kerran jälkeen putosin kärryiltä. Jouluruokaa ei oo tultu syötyä ku alkuruan verran ja jokainen liike on ollu vähä taistelua. Aatto iltana oli kuitenki vähä parempi olo ja sain vaihdettua vaatteet ja vähän meikattua nii olin tosi ylpee mun panoksesta vaikka olo oli kaamee. Kuvissa huono olo ei näy ollenkaa. Toivottavasti teillä on ollu vähä mukavampi joulu. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s