STRANGERS PASSING BY

Vähän kuvia tältä päivältä. 

Ulkona on tosi kaunista mut pirun kylmä, sain silti muutaman kuvan otettua ja oli mulla oikeesti pipo ja hanskat mukana, et ei ihan nii kylmä miltä näyttää. Huomenna mulla on vika matikankoe tällä kurssilla ja toivon niin että pääsen läpi nii ei tarvii laskee matikkaa vähään aikaan. Petra oli ihana ja opetti mua eilen ja aamulla mulla oli tukitunti ja tehtävät mitä siellä laskettiin suju, joten eiköhän tää tästä. Laskeminen jatkuu ja illalla palkitsen itteni ehkä salilla. Todella tylsä poustaus mut ei mulla oo oikeen muutaku koulua tällähetkellä nii olkoot. 

Mukavaa iltaa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s