PACIFICO

Kuvia perjantai illalta.

Perjantaina istuttiin muutamalla ja nachoilla Pacificossa. Nachot siellä on muuten maailman parhaimmat, iso lautanen nachoja juustolla ja salsalla maksaa neljä euroa. Lähin kuitenki aikasin kotiin koska lauantaina oli aamuvuoro. Wille oli Libanonista lomilla joten perjantaina oli paljon puhuttavaa. Lauantaina lähettiin vähän isommalla porukalla ulos Willen lomien kunniks ja sunnuntai meni espoossa perheen luona. Aika mukava viikonloppu siis takana. Toivottavasti myös teillä!  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s