VILODAG

Eilen meni lujaa! Vietettiin vähä Olin 21 vuotis synttäreitä. Lähettiin kuudenaikaa Olin kaverille istuskelee ja senjälkee pizza bingoon töölööseen ravintolaan nimeltä Linko. Oli tosi hauskaa (eli sama ku viimeviikolla mut tällä kertaa pysty voittaa pizzaa ja juomaa) ja mä jopa voitin yhen kierroksen! Edellinen bingo ilta oli muute kymmenen uutisten koosteena eilen jos satuitte näkemään. Meni kuitenki vähän myöhään ja ollaan tänää nukuttu koko päivä, en valita ihan kiva näin päin välillä, huomenna sitte aktiivisemmin.    

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s