VENE/BÅT

Kuvia venemessuilta

Mulla on pitkästä aikaa ollu töistä vapaa viikonloppu. Eilen lähettiin heti aamusta Tinjan ja Lindankaa espoon esportille treenaa ja sen jälkeen käytiin viellä pikaseen omenassa kattoo treenikenkiä ja myöhemmin päivällä Olinkaa Ikeassa ostaa eteiseen matto ja taulun kehys. Kotimataklla käytiin viellä Lindan luona kahvilla ja ilta päätty sohvahengailulla ja hyvällä elokuvalla. Katottiin Argo niminen elokuva joka perustuu tositapahtumiin Iranin panttivankien pelastus operaatiosta vuonna 81, huippu jännä lopussa melkeen liian jännä hyväku ei putonu hiukset päästä ku jänskäs nii paljon. Tänään olin perheenkaa venemessuilla ja innostuin vähän ottaa kuvia. Upeita veneitä, noi on tommoset haaveilu messut…one day.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s