RAUTA LOUNAS

Pinaattia, kanamunaa, avocadoa, tomaattia, ananasta, vähän pippuria ja oliivi öljyä.

Oon flunssassa joten saatte tyytyä ruokakuvaan. Olin kesälomalla flunssassa, joululomalla vatsataudissa ja nyt kun meille tuli epävirallinen hiihtoloma oon myös flunssassa. Mun keho on varmaan liian innokas lähetemään lomalle et se aina ryytyy jännityksestä ennen lomaa. Eli se siitä että ois ollu ihanasti aikaa treenailla ja tehä kaikkee muuta kivaa, sensiaan penkkiurheilen monta tuntia päivässä olympialaisten parissa. Tänää on ollu hyvä kisapäivä. Naiset sai hopeaa viesti hiihdossa ja miehet kultaa! Nyt katon suomi-venäjä lätkää niinku varmaa monimuuki, tällä hetkellä ainaki johdetaan. Fingers crossed…

Yksi kommentti artikkeliin ”RAUTA LOUNAS

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s