NEW BABES

Nyt oon valintani tehny ja vihdoin hankkinu uudet treenikengät

Oon aina vähän kyseenalastanu näitä kenkiä koska ne tuntuu kädessä niin kevyiltä ja ”lötköiltä” Nyt kuitenki kokeilin niitä jalkaan ensinmäistä kertaa ja tykkäsin. Ulko juoksu kengät multa löytyy ennestään tosi hyvät ja niillä tuun jatkossakin juoksemaan ulkona ja nää tulee sisäkengiks. Sisällä nää soveltuu omasta mielestäni kaikkeen mitä teen paitsi kyykyt tuun jatkossakin tekemään ilman kenkiä koska oon tottunu siihen ja siinä jalka saa kaikista luonnollisimman asennon. Rakastan näiden uusien kenkien väriä! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s