HELLO

Saatte tyytyä kuvaan päivän lounaasta

Tänää oli vaan yks luento koulua jonka jälkeen menin suoraan salille. Treenailin epäsymmetrisiä olkapäitäni siinä toivossa että ne vielä joku päivä olis samankokoset. Mulla on vähän vino selkä ja se että kannan laukkua aina samalla olalle ei oo vuosien varrella parantanu asiaa nii saan sitte olla vähän toispuolinen. Lääkärien mukaan ei mitään vakavaa, eikä asialle oikeen voi muuta tehä ku roikkua jalkoja nostellen mikä voi vähän auttaa. Salita kävelin sunnuntai mummo kävelyvauhtia töölöönlahden rantaa pitkin kotiin kauniin ilman kunniaks. 

Ihanaa päivää kaikille ja menkää ihmiset ulos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s